De garage
We zijn op zaterdag open van 9 uur tot 17 uur. Je kunt dan terrecht om aan je auto of motor (of fiets of brommer!) te werken. Best uniek, een sleutelgarage zo midden in de randstad nabij Zoetermeer, waar het vaak lastig is een garage te huren of aan te schaffen. En sleutelen zo op de straat is ook niet meer zo van deze tijd. Heb je er een beetje genoeg van om op je rug op straat te liggen en zoek je een overdekte ruime garage met jongens die ook van autoklussen houden, maak dan eens een afspraak om te komen kijken.  hebben we een vloeistofkerende epoxyvloer aangebracht, een 3,5 ton hefbrug geplaatst en een ringleiding met perslucht aangelegd. Zo kunnen we veilig en verantwoord werken, geheel volgens de geldende milieu-eisen.

Autogereedschap
We hebben de laatste jaren een indrukwekkende hoeveelheid gereedschap verzameld waar gebruik van kunt maken. Vrijwel iedere klus kun je aanpakken. Wil je echt ´los´ dan kan je aan de slag met een stroboscoop, lagertrekkers, poelietrekkers, ashoesspreiders, compressie meetapparatuur, verenspanners, een transmissiekrik, een motortakel, felsgereedschap, remontluchtingsapparatuur, koppelingcentreergereedschap, enz. Maar het meest gebruikt is nog altijd de gewone garagekrik!

Sleutelen op zaterdag
Je kunt de brug op zaterdag reserveren, in blokken van twee uur. Ook is het mogelijk om een sleutelplek in de garage te reserveren. Zo weet je zeker dat er plek voor je is. Mocht je de klus die dag niet af krijgen, dan kan je, in overleg, de auto laten staan en er een andere keer mee verdergaan.

Opslag autoonderdelen

Je autoonderdelen (en/of winterbanden, skikoffer, dakdragers) kun je bij ons opslaan op onze verdiepingsvloer. Heb je hiervoor belangstelling, informeer dan naar de mogelijkheden.

Binnen- en buitenstalling

Ook kun je je geschorste en/of niet APK-gekeurde auto bij ons stallen, zowel binnen als buiten. Heb je hiervoor belangstelling, informeer dan naar de mogelijkheden.

Het Bollensleutelforum
Via ons forum kun je de brug of een sleutelplek reserveren. Ook kun je zo contact leggen met andere leden om afspraken te maken of om andere onderwerpen te bespreken. 

Grote en kleine klussen
Sommige leden doen grote en gecompliceerde klussen: versnellingsbak of differentieel vervangen, ontsteking of carburatie afstellen, storing zoeken aan slechtlopende motoren of niet-werkende elektra. Maar de meeste van ons doen kleine klussen aan hun auto. Denk aan ruitenwisserbladen en lampen vervangen, vloeistoffen controleren en bijvullen, winter/zomer banden verwisselen, het opknappen en poetsen van de carrosserie of het uitvoeren van kleine reparaties aan het interieur.

Leuk om te weten!
Heb je nauwelijks of geen sleutelervaring, maar ben je wel nieuwsgierig? Dit is je kans om te leren hoe je kunt werken aan je auto. En als je niet komt om te klussen, ben je van harte welkom om te kijken naar de activiteiten van je clubgenoten, koffie te drinken en bij te kletsen.

Lid worden?
Je kunt met eigen ogen zien wat we doen en de sfeer proeven. Kom een keer langs op zaterdag tussen 9.00 en 17.00 uur op de Christinastraat 7a in Benthuizen. Als je van te voren een e-mail stuurt naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. of een app stuurt naar 0610365145 dan houden we rekening met je komst.